KAKO PRIDEMO DO MARMELADE? - Uroš in Valentina
51803
post-template-default,single,single-post,postid-51803,single-format-standard,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

KAKO PRIDEMO DO MARMELADE?

Sadje za pripravo prvovrstnih marmelad pustimo na drevesu do optimalne zrelosti. Tako sadje razvije svojo specifično aromo, barvo, okus,… iz obranega sadja odberemo le najboljše, zdrave sadeže katere ročno operemo, olupimo in pripravimo za kuho marmelade. Marmelado pripravljamo po klasični metodi, ravno tako, kot so to počele naše stare mame, dodamo še kanček hišne skrivnosti in marmelada je pripravljena.

Breskova, figova, slivova, jabočna in jabolčna marmelada cimetom so klasične marmelade z dodanim sladkorjem, ki so namenjene sladokuscem. Sveže sadje prelijemo s sladkorno raztopino in vse skupaj premešamo v loncu, da dobimo božanski okus posamezne marmelade. Marmeladam ne dodajamo arom, konzervansov, ojačevalcev okusa… Vse so pripravljene po točno določenem postopku termične obdelave, s katerim ohranimo vse naravno prisotne vitamine in minerale ter barvo in vonj po svežem sadju! Lahko jih uživamo tako, kot to počno naše stare mame in kot je tudi nam najljubše; na popečenem domačem kruhu z maslom, jih dodajamo v skute, jogurte, namažemo na palačinke, uporabimo pri peki,… Prav vse naše marmelade imajo ZLATI ZNAK KAKOVOSTI, na kar smo zelo ponosni!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.