MARMELA - Uroš in Valentina
52307
page-template-default,page,page-id-52307,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

MARMELA

Marmela je okusen mlečni namaz z dodatkom sadja ali oreškov. Lahko jo namažemo na palačinke ali kruh, dodamo kavi ali sladoledu, okusna pa je tudi preprosto po žlici. Od drugih podobnih namazov se razlikuje po uporabi tekočega mleka in velikem deležu sadja in oreškov ter majhnem deležu sladkorja. Na voljo so okusi pistacije, lešnika, arašida, višnje, breskve in maline.

Marmela ponuja nešteto možnosti za užitek v edinstvenih kombinacijah okusov. Lahko vam pričara poznan okus arašidovega masla, ki vam ne bo obtežil želodca. Če ste ljubiteljica ali ljubitelj pistacij, vam namaz Marmela s pistacijo predstavlja edinstveno priložnost, da si pistacijo kar namažete na kruh, palačinko ali druge dobrote. O lešnikovem namazu nam ni treba izgubljati besed, saj kar kriči od dobrote. Prijetna osvežitev za vaše brbončice pa bodo sadni mlečni namazi z višnjo, breskvo in malino, s katerimi boste lahko popestrili kruh z maslom, palačinke ali iz njih ustvarili sadni sladoled kar v domačem zamrzovalniku.

Vse vrste Marmele so izdelane brez ojačevalcev okusa, barvil in umetnih dodatkov. Kot rečeno, nešteto priložnosti za užitek! Pustite se presenetiti.

 

 

Marmela trenutno ni na voljo za prodajo preko spleta, ker dostava po pošti ni mogoča zaradi hlajenja.

Marmele so trenutno na voljo v naslednjih trgovinah:

 1. Intersparji po celotni sloveniji
 2. Trgovine Kea Šentjur
 3. Trgovine Loške zadruge (Center Trata, Češnjica, Mlečni butik, center Naklo,…)
 4. Trgovine Tolminske zadruge (Nova Gorica, Tolmin, Podgrad, Bovec, Volče,…)
 5. Trgovine Šaleške zadruge (Šoštanj, Šmartno ob Paki, Luče, market Toplica, TPC Saša, Velenje)
 6. Domača Štacuna Celje
 7. Polavček Nova Gorica in Šempeter
 8. Trgovina Planika Kobarid
 9. Trgovina Vipavka Kromberk
 10. Pekarna Vintola Dornberk in Volčja Draga
 11. Sadje zelenjava Vodice pri Komendi
 12. Večje trgovine Mlinotest d.d. ( AJdovščina, Pecivo Nova Gorica, Izola, Sveti Peter Sečovlje, Jelšane, Plešivo, Križ, Lancovo Radovljica, Predtrg Radovljica, Gozd Martuljk, Planina-planinsko polje, Tabor,…
 13. Mesnica Rebru Kozina