RECEPTI - Uroš in Valentina
50821
page-template,page-template-blog-split-column,page-template-blog-split-column-php,page,page-id-50821,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

KAKO ZVARIMO SLADKE SIRUPE?

Prav tako kot za marmelade oberemo sadje in grozdje pri popolni zrelosti iz katerega iztisnemo sladki sok. V loncu združimo sok, sladkor, glukozno fruktozni sirup, citronsko kislino, 100% limonin sok ter opazujemo čarovnijo iz katere nastane sladka raztopina z vonjem, okusom, barvo posameznega sadja. Zvarek lahko združimo z vodo...

KAKO PRIDEMO DO MARMELADE?

Sadje za pripravo prvovrstnih marmelad pustimo na drevesu do optimalne zrelosti. Tako sadje razvije svojo specifično aromo, barvo, okus,… iz obranega sadja odberemo le najboljše, zdrave sadeže katere ročno operemo, olupimo in pripravimo za kuho marmelade. Marmelado pripravljamo po klasični metodi, ravno tako, kot so to počele naše stare mame, dodamo še...